WCF/WPF

Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere har gjort mye arbeid i Microsoft Technology applikasjonsutvikling ved å utnytte blant annet Asp.net, Vb.net, C#, WCF og WPF og har kodede apps for et bredt spekter av områder.

Windows Communication Foundation (WCF):

Det er en struktur for å bygge administrasjonsarrangerte rekvisisjoner. Ved å utnytte WCF, kan man sende informasjon i form av meldinger som går fra et administrasjonsendepunkt til det neste. Et administrasjonsendepunkt kan være en del av en vedvarende tilgjengelig administrasjon, tilrettelagt av IIS , eller det kan være en administrasjon fra en bestemmelse.

Et endepunkt kan være en kunde som krever informasjon fra et administrasjonsendepunkt. Meldingene kan være så enkle som et tegn eller ord sendt som XML, eller så forvirrende som en strøm av binær informasjon .

Windows Communication Foundation (WCF):

Windows Presentation Foundation (WPF) er et banebrytende presentasjonsrammeverk for å bygge Windows kunde apps med svimlende kundeerfaringer . Med WPF , kan man lage et omfattende utvalg av både frittstående og nettleser- hosted apps.
WPF skiller tilstedeværelsen av en klient grensesnitt fra sin opptreden . Tilstedeværelsen er for den som er angitt i XAML , er gjennomføringen aktualisert i en styrt tilpassing språk som C # eller Visual Basic.

Hvorfor Outsource Microsoft WCF og WPF prosjekter til Helios Solutions?

Med 8 års erfaring i OS Commerce teknologi, har Helios Solutions alle de nødvendige midlene og kompetansen til å utføre dine drømmeprosjekter effektivt.

Den største prestasjonen til Helios Solutions er å bygge bro mellom kultur- og kommunikasjonsgapet ettersom vi har ansatt innfødte europeiske Prosjektledere i India til å ta vare på dine prosjekter. Dette sikrer at din outsourcing opplevelse i India er den samme som om du hadde jobbet med en europeisk partner.

 

Å outsource dine Microsoft WCF og WPF prosjekter til Helios Solutions er mer pålitelig ettersom-

  • Dyktige Microsoft WCF og WPF spesialister, utviklere og teamledere
  • Mer enn 12 års erfaring med å utvikle nettsteder av høy kvalitet med utviklingsløsninger
  • Meget konkurransedyktige priser i forhold til hjemlandet
  • Selv etter ferdigstillelse av prosjektet får du støtte fra Helios Solutions som gir en bedre opplevelse enn fra en Microsoft WCF og WPF Frilanser
  • Det er mer kostnadseffektivt å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en Microsoft WCF og WPF Frilanser i Europa