Twitter Bootstrap

Helios Solutions gir deg frihet til å designe nettsiden din akkurat slik du vil ha den. Fortell oss hva du ønsker og du vil få det! Vi har designet og utviklet over 350 fullt tilpassede nettsider for kunder over hele verden – både store og små. Vi tar svært godt hensyn til våre kunders spesifikasjoner, og vi har konsekvent levert skreddersydde nettsider som fusjonerer flotte designs med smidig funksjonalitet.

Twitter Bootstrap er en gratis akkumulering av verktøy for å lage nettsider og webapplikasjoner. Den har HTML- og CSS-baserte konfigurasjonsordninger for typografi, strukturer, knapper, routes og andre interfacesegmenter, samt vilkårlige JavaScript-utviklinger.

Egenskaper:

  • Bootstrap består av hovedsaklig en arrangering av LESS-stilark som utfører de ulike delene av verktøykassen.

  • Bootstrap har et sett stilark som gir essensielle stildefinisjoner for hver bit av HMTL-nøkkeldelene.

  • Den kommer med en 940 pixler bredt grid layout.

  • Gjenbrukbare segmenter.

  • Med Bootstrap følger flere JavaScript-deler, som jQuery plugins

Hvorfor outsource prosjekter innen Twitter Bootstrap til Helios Solutions?

Helios Solutions har drevet med utvikling i Twitter Bootstrap i flere år. Vi er godt vant til Twitter Bootstrap, og vi bruker dens hovedfunksjoner til å skape fenglsende nettbutikker som hjelper din virksomhet med å vokse. Helios Solutions er en velkjent utvikler innen Twitter Bootstrap med eksepsjonelt dyktige utviklere som skaper kreative sluttløsninger. Disse bidrar til å forbedre virksomheten til våre partnere i ulike bransjer.

En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India. Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

Å outsource dine Twitter Bootstrap-prosjekter til Helios Solutions er fordelaktig og pålitelig fordi:

  • Vi har svært talentfulle Twitter Bootstrap spesialister, utviklere og teamledere.

  • Vi har god erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet.

  • Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.

  • Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en frilanser innen Twitter Bootstrap.

  • Det er større kostnadseffektivitet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en frilanser innen Twitter Bootstrap i Europa.