WooCommerce

Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med WooCommerce. Våre programmerere leverer gode WooCommerce løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden. Med vår spesialitet i koding er vi på topp innen rask utvikling av applikasjoner for våre kunder. Hos Helios Solutions har vi dyktige utviklere som spesialiserer seg i utvikling med WooCommerce. Vårt WooCommerce utviklingsteam har mange år og prosjekter bak seg, noe som kan utnyttes til å gi ditt online utstillingsvindu en makeover.

Case Studies

Utvikling av E-handelssider skaper en enorm forretningsmulighet, og denne muligheten vil utvides etter hvert som flere og flere individer ser fortjeneste av å kjøpe og selge over Internett.

Den foretrukne tilnærmingen til å lage en nettbutikk for dine tjenester eller produkter, er å benytte et Content Management System (CMS) som skiller seg fra de mest ordrinære; nemlig WordPress! Det finnes nå noen særegne E-handelsplugins for WordPress, og en av de nyeste i markedet er WooCommerce.

 

Egenskaper ved WooCommerce:

 • Ulike måter å skaffe til veie informasjon om salg, kunder og lager på
 • Dashboard-widgets som tillater deg å holde øye med ulike deler av butikken din fra en WordPress hoved dashboardside
 • Innstillinger for Transporting & Duty, Clients & Requests, Item & Stock gjøres enkelt
 • Funksjoner for Promoting & Advancements omfatter kapasiteten til å inkludere kuponger
 • Fremfor alt, forskjellige betalingsmetoder og Gateways

Hvorfor outsource utviklingsprosjekter innen WooCommerce til Helios Solutions?

Helios Solutions har utført utviklingsprosjekter med WooCommerce i flere år. Vi har mye erfaring med WooCommerce, og vi utnytter dets hovedfunksjoner og -egenskaper til å skape tiltalende nettbutikker som hjelper din virksomhet til å vokse. Helios Solutions er en velkjent utvikler innen WooCommerce med eksepsjonelt dyktige utviklere som skaper kreative sluttløsninger. Disse bidrar til å forbedre virksomheten til våre partnere i ulike bransjer.

En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India. Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

 

Å outsource dine WooCommerce utviklingsprosjekter til Helios Solutions er fordelaktig og pålitelig fordi:

 • Vi har høyst kvalifiserte utviklingsspesialister, utviklere og teamledere.
 • Vi har 2 års erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet.
 • Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.
 • Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en utviklingsfrilanser innen WooCommerce.
 • Det er større kostnadseffektivtet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen WooCommerce i Europa.
 •