Magento

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til 190 NOK/timen, utviklet av sertifiserte Magento utviklere i India med norsk prosjektleder.

Snakk med Oss

magento-certified

magento-development

Magento Tilpasset Utvikling

Vi forstår at enkel theme-implementering ikke alene skaper en vellykket nettbutikk. Sammen med implementering tilbyr vi Magento-tilpassninger for å gi god brukeropplevelse og tilføre fleksibilitet til din nettbutikk.

Snakk med Oss

magento-integration

Magento Integrasjon

Magento en en del av et økosystem innen netthandel. Vi forstår at for en vellykket bedrift er tett integrasjon med beddriftssystemer viktig for å behandle kundeordre og effektivt administrere inventar og logestikk. Vi har utført flere system-integrasjoner og er trygge på å gjøre det for din bedrift.

Snakk med Oss

magento-mobile

Magento Mobil

Med økt netthandel på mobile enheter kan vi hjelpe deg med å åpne opp nettbutiken din for millioner av brukere og gi kundene dine muligheten til å uanstrengt navigere seg rundt i nettbutikken. Få din butikk kompatibel med mobile enheter.

Snakk med Oss

magento-performance

Magento Ytelsesoptimalisering

Vi optimaliserer ytelsen på din side slik at den kan nå ut til sitt maksimale potensial og deretter opprettholde denne ytelsen. Våre Magento sertifiserte eksperter analyserer din nettside, infastruktur og brukeropplevelse for å øke trafikken og genere handel.

Snakk med Oss

Last Ned Casestudie

Se hvordan vi integrerte Magento-butikk med 35 000 produkter i ERP-systen og optimaliserte sidens ytelse.
casestudy-image

Last Ned

magento-development

Magento Design

Magento design gir deg ikke bare et visuelt konsept, men skaper også den perfekt maskinen for netthandel, profesjonelt tilpasset din virksonhets som vil generere økt omsetning. Vårt team av Magento eksperter vet å bygge opp Magento fokusert Web-design som er både vakre og brukerorienterte.

Snakk med Oss

magento-integration

Magento Responsiv Nettbutikk

Magento er også kjent som en effektiv plattform for nettbutikker. Med Magento kan du administrere tusenvis av produkter, gjøre nettstedet SEO-vennlig og integrere ERP og CRM-systemer. I dagens samfunn bruker flere og flere forbrukere sine smarttelefoner og nettbrett til å handle på nettet; derfor er det veldig viktig at nettbutikken tilpasser seg disse enhetene slik at den fungerer optimalt. Vår faglige kompetetnte Magento eksperter vil hjelpe deg å nå målet ditt, og tilby dine besøkende optimal brukervennlighet på en hver enhet.

Snakk med Oss

magento-mobile

Magento Oppgradering

Magentos oppgraderinger er en vesentlig del av alle nettbutikker. Vi tilbyr høy kvalitets oppgraderingstjenester og våre sertifiserte Magento utviklere har implementert mange vellykkede oppgraderinger. Vår erfaring har hjulpet oss å etablere en utmerket oppgradering prosess som sikrer at nettbutikken blir oppgradert, testet og publisert. Med erfaring fra mange oppgraderingsprosjekter, har vi lykkes i å hjelpe våre kunder å unngå mange problemer, som feilretting, sikkerhetsoppdateringer, bedre hastighet, kode optimalisering, og så videre.

Snakk med Oss

magento-performance

Ansett Sertifiserte Spesialister

Det er ikke rart at Magento har blitt et prisvinnende åpen kildekode nettbutikk som er uten sidestykke i e-handel markedet. Helios Solutions, et fenomenalt webutviklingsselskap, har erfaring fra helt enkle Magento tilpasninger til å jobbe på komplekse prosjekter for store bedrifter. Vi har et teknisk team av dyktige Magento utviklere.
Er du ivirig etter å opprette din egen nettbutikk, kan du leie en sertifiserte Magento spesialister fra vårt selskap til en svært rimelig pris. Vi har et stort team av dyktige fagfolk, så lei en av våre dedikerte Magento programmerere og frigjørdeg fra alle dine problemer forhold on-line virksomhet.
Ansett Magento Utviklere – Motta en fremdragende løsning for netthandel.

Snakk med Oss

Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med Magento. Våre programmerere leverer gode Magento løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden. Med vår ekspertise i koding er vi på topp innen rask utvikling av applikasjoner for våre kunder. Hos Helios Solutions har vi dyktige utviklere som spesialiserer seg i Magento. Vårt Magento utviklingsteam har mange år og prosjekter bak seg, noe som kan utnyttes til å gi ditt online utstillingsvindu en makeover.

Magento Community Edition er et online shoppingsystem med åpen kildekode som har bidratt til å endre markedet. Denne utgaven tilbyr gratis nettbutikk uten lisensieringskostnader, men også uten kundestøtte fra Magento.

 

Hvorfor outsource prosjekter innen Magento til Helios Solutions?

Helios Solutions har utført prosjekter innen Magento siden 2008. Vi har mye erfaring med Magento, og vi utnytter dets hovedfunksjoner og -egenskaper til å skape tiltalende nettbutikker som hjelper din virksomhet med å vokse. Helios Solutions er en velkjent utvikler innen Magento med eksepsjonelt dyktige utviklere som skaper kreative sluttløsninger. Disse bidrar til å forbedre virksomheten til våre partnere i ulike bransjer.

Vi er stadig på utkikk etter nye partnere, så om du driver utvikling fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller hvilket som helt annet sted i Norge, ikke nøl med å kontakte oss angående et sammarbeid.

En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India. Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

Å outsource dine Magento prosjekter til Helios Solutions er fordelaktig og pålitelig fordi:

  • Vi har høyst kvalifiserte utviklingsspesialister, utviklere og teamledere.
  • Vi har 4 års erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet.
  • Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.
  • Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en utviklingsfrilanser innen Magento.
  • Det er større kostnadseffektivitet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen Magento i Europa.