Drupal

Helios Solutions er en prestisjefull utvikler innen Drupal som leverer skreddersydde løsninger for en rekke bedrifter, fra hoteller og restauranter til byggefirmaer og eiendomsbedrifter. Vi er veldig stolte av å utføre utviklingsprosjekter innen Drupal, og vi tilbyr skreddersydde pakker på en effektiv måte. Vi har et dynamisk team med spesialister innen Drupal, som vellykket har fullført store prosjekter for små, mellomstore og store bedrifter.

Case Studies

Helios Solutions har et stort in-house team som er spesialiert i å utvikle skreddersydde produkter i Drupal. De siste 5 årene har vi arbeidet med mange prosjekter basert på Drupal. På grunn av vår erfaring kan vi tilby høyere effektvitet og kostnadsfordeler for våre partnere.

Helios Solutions tilbyr følgende Drupal tjenester:

  • Komplett webside/webportal

  • Modulutvikling

  • Utvikling av Drupal teamer

  • Utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Drupal som rammeverk

Hvorfor outsource prosjekter innen Drupal til Helios Solutions?

Helios Solutions forstår Drupal fra topp til tå. Vårt arbeid har høy kvalitet noe som bidrar til at våre kunder kan vokse seg større. Vårt ekspertteam av Drupal-programmerere har erfaring med avanserte Drupal-nettsider med mangfoldige egenskaper.

En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India. Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

Våre Drupal-utviklere er spesialister i ulike teknologier innen Drupal Content Management System. De hjelper deg med å lage moduler, samt endre eksisterende Drupal-utviklinger i henhold til din virksomhets behov.

Å outsource dine Drupal-prosjekter til Helios Solutions er fordelaktig og pålitelig fordi:

  • Vi har svært talentfulle Drupal utviklingsspesialister, utviklere og teamledere.

  • Vi har 5 års erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet.

  • Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.

  • Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en utviklingsfrilanser innen Drupal.

  • Det er større kostnadseffektivitet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen Drupal i Europa.

  •