Web Summit 2015 – Den mest organiserte techbegivenhet å delta på

I 4 år har Web Summit vokst fra 400 til over 22 000 deltakere fra mer enn 110 land. Det er blitt kalt “den beste teknologienkonferansen på planeten”. Det er en glimrende kontrast i deltakere som inkluderer Fortune 500-selskaper så vel som verdens mest spennende nyetableringer.

Sett på som en livlig afære av 21 toppmøter kommer arrangementet til å se de største gigantene i webutvikling på ett sted for feiring av web-teknologi og innovasjoner involvert.

Det er et utvalg av temaer rundt som 21 webtopper dannes, blant annet Investor, Accelerator, markedsføring, data, Pub crawl, innhold, Sport, Machine, Mat, Enterprise, mote, og mange flere.

Mer enn 30.000 deltakere vil fly fra over 100 land for å være på Web Summit 3. til 5. november. Dette gir inntrykk av hvor stort det kan få. Du vil også snappe muligheten til å utforske den fantastiske skjønnheten av Dublin.

Detaljer:

Dato:

  • 3. til 5. november

Sted

  • RDS Main Hall, Ballsbridge
    Dublin, Irland

Gå til den offisielle nettsiden https://websummit.net å få siste oppdateringer og informasjon om foredragsholdere, samarbeidspartnere, sponsorer, detaljert tidsplan og mye mer.