E-Handel Seminar – Et seminar som utforsker sfæren av e-handelindustrien

Designet for å holde deg oppdatert på beste praksis innen e-handel og industritrender, er dette en sjelden mulighet for deg å høre fra en rekke bransjespesialister og bedrifter og finne ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer i dagens e-handel verden.

Høydepunktene inkluderer casestudier av beste bedriftene som har omfavnet verden av online retail, bransjespesialister og e-handelutviklingseksperter fra ulike disipliner.

I tillegg til disse case-studiene, vil du høre om hvordan å øke salg, konverteringer og forbedre den elektroniske kundeopplevelsen. Sentrale temaer vil være beste praksis søk innen e-handel, e-post markedsføring og utbetalinger – støttet av de nyeste råd, statistikk og trender og selvfølgelig vil det være nok av muligheter for nettverksbygging med mat, drikke og forfriskninger.

Sted

  • Ham Yard Hotel, One Ham Yard,
    London, W1D 7DT

Dato

  • 7 oktober, onsdag 2015

Tidspunkt

  • 12:30 til 17:00, etterfulgt av nettverksmottakelse

Høydepunktet av hendelsestemaer vil være

  • Quick-brann e-handel tips og råd for å forbedre kundekjøp, engasjement og oppbevaring som forhandlere enkelt kan implementere på sine e-handelnettsteder basert på erfaring med 100s av nisjebutikker siden 2000.
  • Strategisk råd og detaljert taktisk veiledning om e-postmarkedsføring fra programmerere som driver omsetning og kundeengasjement: utvikling og raffinering livssyklusmarkedsføringskampanjer, oversikt vekstteknikker, preferansesentre, segmenteringstrategier, og meldingsdesign.
  • Hvordan øke e-handelsinntekter ved å koble dine kunder med de produktene de er mest sannsynlig å kjøpe ved å forbedre søk, navigasjon, merchandising, anbefalinger og brukergenerert SEO.
  • Innovasjon av betalinger og hvordan du kan redusere friksjonen i forbruker reisen ved kassa.

For mer informasjon, kan du bare gå til http://www.screenpages.com/blog/screen-pages-news/ecommerce-seminar og søke ytterligere veiledning knyttet til hendelsen.