Windows 8

Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinert programmerings-utviklingsprosjekter ved hjelp av Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere har gjort en stor mengde arbeid i Microsoft Technology applikasjonsutvikling utnytte blant annet Asp.net , Vb.net , C # , WCF og WPF og har kodet apps for et bredt spekter av områder.

Windows 8 presenterer en annen type apps: Windows Store application. Windows Store application har e friskt, nytt utseende og kjøres på en blandet pose av mekanismer.

Visual Studio Express for Windows lager fantasifulle Windows Store-applikasjoner på Windows 8.1, ved bruk av verktøyene innen Visual Studio Express for Windows. Verktøyene innlemmer en full kode-styrer; en dyktig debugger, en profilerer, og et rikt språk back-up som du kan bruke for å sette sammen programmer du skriver i Visual Basics, C ++, HTML5/Javascript eller C # .

Styr om din applikasjon for Windows 8.1 og utnytt gjennomføringsforbedringer, layout transformasjon og nye kontroller.

Hvorfor Outsource Windows 8 utvikling prosjekter til Helios Solutions?

Med 8 års erfaring i Windows 8 utvikling teknologi, har Helios Solutions alle de nødvendige midlene og kompetansen til å utføre dine drømmeprosjekter effektivt.

Den største prestasjonen til Helios Solutions er å bygge bro mellom kultur- og kommunikasjonsgapet ettersom vi har ansatt innfødte europeiske Prosjektledere i India til å ta vare på dine prosjekter. Dette sikrer at din outsourcing opplevelse i India er den samme som om du hadde jobbet med en europeisk partner.

 

Å outsource dine Windows 8 utvikling prosjekter til Helios Solutions er mer pålitelig ettersom-

  • Dyktige Windows 8 utvikling spesialister, utviklere og teamledere 
  • Mer enn 12 års erfaring med å utvikle nettsteder av høy kvalitet med utviklingsløsninger
  • Meget konkurransedyktige priser i forhold til hjemlandet
  • Selv etter ferdigstillelse av prosjektet får du støtte fra Helios Solutions som gir en bedre opplevelse enn fra en Windows 8 utvikling Frilanser
  • Det er mer kostnadseffektivt å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en Windows 8 utvikling Frilanser i Europa
  •