CSS 3

Helios Solutions gir deg frihet til å designe ditt nettsted akkurat slik du ønsker det . Fortell oss hva du ønkser og vi vil levere. Vi har designet og utviklet over 350 tilpassede websider for en global klient-liste, både store og små. Vi er fokusert på våre kunders spesifikasjoner, og har levere konsekvent skreddersydde websider med flott design, og god funksjonalitet.

Cascading Style Sheets (CSS) benytter en språk-mal for å skildre utseende og utforming fra et doc-komponert i et kodespråk. Mens regelmessig bruk for style-sider og grensesnitt komponeres i HTML & XHTML, dialekten kan bli koblet til alle slags XML rekord, omfatter normal XML, XUL og SVG.

CSS3 består i hovedsak av å stryke delingen av doc-innhold fra doc-presentasjon, som omfatter komponenter som for eksempel; oppsett, nyanser og fonter.

CSS3 kan likeledes benyttes for å tillate nettstedet for å vise tydelig hengsling ved skjermstørrelsen, eller mekanisme for hvilken den er kontinuerlig sett.

Hvorfor outsource CSS3 prosjekter til Helios Solutions?

Helios Solutions har lang erfaring innen CSS3. Vi har god kjennskap til CSS3, og vet å utnytte de viktigste funksjonene for å lage iøyenfallende online shopping cart, som vil hjelpe din online busness i å vokse. Helios Solutions er en velkjent CSS3 utviklingsorganisasjon. Med dyktige utviklere som leverer kreative resultater har vi forbedret våre partneres virksomhet i ulike bransjer.

Helios Solutions jobber med å brygge bro over gapene innen kultur og kommunikasjon. Derfor har vi ansatte innfødte Europeiske prosjektledere som jobber med dine prosjekter fra India. Dette gjør at din outsourcing-erfaing til India er som å jobbe med en europeisk partner.

Outsourcing CSS3 prosjekter til Helios Solutions er pålitelig fordi vi tilbyr :

  • Dyktige CSS3 spesialister, utviklere og teamledere

  • Vi har god erfaring i å utvikle høykvalitets nettsteder og utbyggingsløsninger

  • Meget konkurransedyktige priser i forhold til hjemlandet

  • Selv etter ferdigstillelse av prosjektet, gir Helios Solutions støtte. En mye bedre opplevelse enn en CSS3 frilanser

  • Det er mye mer kostnadseffektivt å outsource prosjekter til Helios Solution i forhold til en mindre CSS3 frilansere i Europa