Responsive Grid

Helios Solutions gir deg frihet til å designe ditt nettsted akkurat slik du ønsker det . Fortell oss hva du ønkser og vi vil levere. Vi har designet og utviklet over 350 fult tilpassede websider for en global klient-liste, både store og små. Vi er fokusert på våre kunders spesifikasjoner, og har levere konsekvent skreddersydde websider med flott design, og god funksjonalitet.

960 Grid (Responsive Grid System)

960 grid (Responsive Grid System) forenkler og forbedrer arbeidsflyten ved å regelmessig plassere benyttede størrelser, i lys av en bredde på 960 piksler. Det finnes to varianter: 12 & 16 segmenter, som kan benyttes uavhengig, eller delvis.

Grunnet rammeverket er det helst egnet for raske prototyper, men kan også fungere like godt ved koordinering i en natur-domene. Man kan prite ut representasjon-ark, skissede oppsett, og CSS-indeks med utvisket beregninger.

Hvorfor outsource 960 grid (Responsive Grid System) – prosjekter til Helios Solutions?

Helios Solutions har lang erfaring innen 960 grid (Responsive Grid System). Vi har god kjennskap til 960 grid (Responsive Grid System), og vet å utnytte de viktigste funksjonene for å lage iøyenfallende online shopping cart, som vil hjelpe din online busness i å vokse.

Helios Solutions er en velkjent 960 grid (Responsive Grid System) utviklingsorganisasjon. Med dyktige utviklere som leverer kreative resultater har vi forbedret våre partneres virksomhet i ulike bransjer.

Helios Solutions jobber med å brygge bro over gapene innen kultur og kommunikasjon. Derfor har vi ansatte innfødte Europeiske prosjektledere som jobber med dine prosjekter fra India. Dette gjør at din outsourcing-erfaing til India er som å jobbe med en europeisk partner.

Outsource 960 grid (Responsive Grid System) prosjekter til Helios Solutions er pålitelig fordi:

  • Dyktige 960 grid (Responsive Grid System) spesialister , utviklere og teamleder

  • Vi har god erfaring i å utvikle høykvalitets nettsteder og utbyggingsløsninger

  • Meget konkurransedyktige priser i forhold til hjemlandet

  • Selv etter ferdigstillelse av prosjektet, gir Helios Solutions støtte. En mye bedre opplevelse enn en 960 grid (Responsive Grid System) – frilanser

  • Det er mye mer kostnadseffektivt å outsource prosjekter til Helios Solution i forhold til en 960 grid (Responsive Grid System) frilanser i Europa