Om Oss

Helios Solutions er en indisk IT-bedrift som ser ditt forhold til oss som like viktig for suksessen til vårt samarbeid som våre utviklingsferdigheter. Vi fokuserer utelukkende på det europeiske markedet og har ansatt innfødte europeiske prosjektledere for å bygge bro over kultur- og kommunikasjonsgapet, som sikrer at din outsourcingserfaring til India er den samme som om du jobbet med en europeisk partner. Når du arbeider med oss vil du alltid ha en prosjektleder fra ditt eget land her i India. Du kan kommunisere godt på ditt eget språk og unngå kulturelle misforståelser som ellers kan oppstå ved arbeid på tvers av landegrenser. For ytterligere å bygge vårt forhold til deg som vår klient reiser vi til Europa minst to ganger i året for å besøke eksisterende og potensielle partnere i alle land vi opererer i. Din prosjektleder her i India er ditt dedikerte kontaktpunkt fra den første introduksjonen til den endelige leveringen av prosjektet ditt. Din prosjektleder vil koordinere med våre dyktige, indiske utviklere for å bygge applikasjoner av høy kvalitet, nettsider og annen programvare i henhold til dine spesifikasjoner. Våre utviklere har lang erfaring og hver av dem er spesialisert i en bestemt teknologi. Det er alltid en ekspert på relevant teknologi som arbeider på prosjektet, som skal sikre det høyeste nivå på resultatene.

Vår historie

Helios Solutions ble grunnlagt i 1999. Vi begynte å arbeide innenfor det europeiske markedet i 2006. Vi begynte i Nederland og har siden utvidet til Tyskland, Frankrike og Norge. Vi har vokst fra en operasjon på fem mann til en motivert gruppe på over 160+ personer. Vår jevne vekst tvang oss til å utvide våre kontorer til den nylig ferdigstilte, ”state of the art” Iscon Atria Complex i Vadodara, Gujarat, for å huse enda en gruppe indiske topputviklere som vil bli med oss senere i år. I nær fremtid vil vi fortsette vår ekspansjon til Belgia, Sveits og Luxembourg

Hvorfor Helios Solution?

Ditt forhold til oss er like viktig som våre utviklingsferdigheter når du outsourcer til oss. Dette er vår grunnfilosofi og er det som skiller oss fra andre outsourcingsselskaper. Hos oss vil du alltid føle deg komfortabel da du vil kommunisere med en prosjektleder fra ditt eget land. Språklige og kulturelle barrierer er overkommet og utvikling av gode tekniske løsninger for deg blir det sentrale fokus for begge parter.

Fordeler med å jobbe med Helios Solutions:

 • Prosjektleder fra ditt eget land, her i India
 • Ett kontaktpunkt med en dedikert prosjektleder
 • 10 års erfaring med utvikling av programvarer, nettsider og applikasjoner med høy kvalitet
 • 7 års erfaring med arbeid innenfor det europeiske markedet
 • Meget konkurransedyktige priser sammenlignet med ditt hjemland
 • Ingen kultur- eller kommunikasjonsbarrierer
 • Spesialiserte utviklere på hvert prosjekt
 • Unngå å miste potensielle kunder på grunn av manglende kapasitet
 • • Unngå å miste potensielle kunder på grunn av mangel på ekspertise
 • Dyktige utviklere i et bredt spekter av teknologier
 • Sjansen til å møte oss ansikt til ansikt på våre forretningsreiser til Europa hvert år

Hvordan Vi Arbeider

How to outsource a project to Helios Solutions?


If you have one, or a few, development projects that you need our assistance in finishing the task, this is how the process flows.

Processes & Infrastructure


A brief overview on how we bridge the Communication & Cultural Gap to understand and manage the Projects in an effective manner.

How to get a dedicated team with Helios Solutions?


A team of our developers can work full time for you on large projects that span for months at a stretch. This is how this process works.

Kontakt oss

 • Godkjente filtyper: doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png.
  Tillatt filstørrelse: 5 MB (maksimum)
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.