TYPO3 Award 2015 – En prisutdeling som feirer beste arbeid

Den internasjonale TYPO3 Award er den offisielle gallafesten for å feire og tildele de beste TYPO3 verk av byråer og kunder i 2014/2015. På kvelden 21. oktober 2015 hvem-er-hvem av TYPO3 utviklings verden kommer til å møte på den røde løperen til den tidligere børsen i Amsterdam og gleder seg til den prestisjetunge prisutdeling for de beste prosjektene i 10 kategorier.

Prisene vil hedre selskaper, prosjekter og / eller kunder i 10 kategorier for sine verk i årene 2014/2015.

Arrangementet vil bli prydet av en ekstraordinær underholdningsprogram og en spesiell middag. Mer enn 500 besøkende er ventet å delta på TYPO3 Award.

Hvem bør delta på arrangementet?

Hvis nettstedet ditt er basert på TYPO3 eller hvis byrået støtter kunder med tjenester rundt TYPO3, er du mer enn velkommen til å sende dine forslag. TYPO3 Award er en ideell mulighet til å nyte en flott kveld med dine kunder, få oppmerksomhet og god presse. Selv som en nominee vil du dra nytte av flere bilder, pressedekning og sosiale medier.

For å vise alle jurymedlemmer er involvert, og finne mer informasjon om arrangementet, gå til https://award.typo3.org som er vert for arrangementer.